Proeverijen

Le Tournesol delicatessen proeverijen

Met uiterste zorg heb ik mijn delicatessen in mijn webwinkel omschreven. Maar de beste manier om mijn delicatessen te leren kennen is en blijft         ” PROEVEN “.

Daarom organiseer ik regelmatig proeverijen. Via mijn facebook pagina maak ik bekend waar en wanneer.

Daarnaast kun je een proeverij  organiseren bij je  thuis, op met je werk  als teamuitje, of in het kader van een evenement op locatie. Samen met je collega’s, vrienden en kennissen, in kleine groepen van 6 tot 10 personen in een relaxte sfeer. Tegen een vergoeding leid ik jullie rond langs al onze smaken. En er wordt niet alleen geproefd, je krijgt ook suggesties over hoe je mijn delicatessen kunt toepassen in je keuken.

Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden : 045-5720592 of mail brigitte@letournesoldelicatessen.nl


Proeverij balkje Le Tournesol delicatessen bestellen, bestaande uit proefflesjes en sachets:

Frantoi Cutrera olijfolie

Frantoi Cutrera is een familiebedrijf gevestigd op ongeveer 50 hectare grond in de regio Acate, in het hart van de  Iblei gebergte in het zuiden van Sicilië.
Al generaties lang worden olijven geteeld met toewijding en passie.
Het resultaat is er dan ook naar. Kwalitatief hoogwaardige producten.

Frantoi Cutrera Primo D.O.P. extra vergine olijfolie heeft een geur van grote frisheid van groene tomaten ,in combinatie met de geur van vers gemaaid gras en lichte elementen van artisjokken. Heerlijke olie voor de aanmaak van dressings van salades. Uitstekend te combineren met gegrild vlees en vis en op pasta’s.

250 ml.  €  10,95

Frantoi cutrera Extra vierge olijfolie al Tartufo, de beste kwaliteit, op smaak gebracht door het aroma van witte truffel. Heerlijke begeleider van pasta,soep,carpaccio van wild of rundvlees, wildsaus, risotto en eiergerechten b.v. Omelet al Tartufo.

250 ml. €  11,70

Frantoi cutrera Lemon .Wanneer twee fantastische producten: zoals Siciliaanse citroenen en extra vergine olijfolie geproduceerd door de familie Cutrera vermengt worden is de uitkomst een delicatesse !
Olie doordrenkt met citroen is een echte traktatie voor de smaak
De citroen olie wordt  gebruikt in salades, visgerechten , en bij carpaccio.

250 ml. € 10,70

Il borgo del Balsamico

Il Secco del Borgo  is de traditionele naam voor wijnazijn wordt gemaakt van witte Trebbiano druiven

Secco del Borgo is toepasbaar op verse salades en marinades.Probeer het samen met onze Borgo del Balsamico voor een speciale zoetzure ervaring. Zuurgraad 8%

250 m l. € 14,80

De Red label balsamico dressing * heeft vele jaren in vaten gerijpt om een rijkdom aan aroma’s en geuren te verwerven.Red label is de meest exclusieve condiment . Aromatisch en vol zoet van smaak Geproduceerd uit aangezuurde druiven most , geconcentreerd door verdamping .

Het rode label is toepasbaar op: Foie gras, bij kazen :Parmezaanse, Ricotta of Taleggio kaas.            Op panna cotta, ijs ,of fruit. Uitsluitend gemaakt van druiven geteeld in Reggio Emilia. Minder dan 6 % zuurgraad

100 ml .  €  16,40

*Altijd toepassen voor de rauwe bereiding, dus na bereiding toevoegen

 

                 Voor meer informatie en bestellen :  0643255947 of 045-5720592

 

Comments are closed.